Οι άλλες συντροφικότητες: πολιτικός γάμος και σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, οικογένειες με λεσβίες μητέρες, πολυσυντροφικότητα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδας) προσκαλεί με χαρά τις/τους φίλες/ους και τα μέλη της σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο δίπλα από το Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 15) την επόμενη εβδομάδα:
– Την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ γίνεται ανοικτή διαβούλευση με τις/τους φίλες/ους και τα μέλη της ΟΛΚΕ, ώστε να προγραμματιστούν οι δράσεις της επόμενης περιόδου.
– Την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ έχει οργανωθεί εκδήλωση με θέμα “Οι άλλες συντροφικότητες: πολιτικός γάμος και σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, οικογένειες με λεσβίες μητέρες, πολυσυντροφικότητα”. Έχουν προσκληθεί ως ομιλητριες/ές η Ρούλα Σκούταρη (κοινωνιολόγος), ο Κώστας Γιαννακόπουλος (ανθρωπολόγος, πανεπιστημιακός) και μέλος από τη Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την ΟΛΚΕ και το Στέκι Μεταναστών.
– Το Σάββατο 20 Μαρτίου μετά τις 22:00 το βράδυ σας περιμένουμε στο πάρτι της ΟΛΚΕ με θέμα “Rock και electronica από τα 90’s στα 00’s” με ελεύθερη είσοδο.
Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο κτίριο δίπλα από το Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού 15.

Φιλικά
Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΚΕ