Ανοιχτή Συνάντηση για την καμπάνηα της 21ης Μάρτη 2016

Με πρωτοβουλία του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά, Αντιρατσιστικές, Αντιφασιστικές, Μεταναστευτικές – Προσφυγικές και LGBTQ Οργανώσεις, καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση για τη διοργάνωση καμπάνιας, κινητοποιήσεων και δράσεων εν όψει της 21ης Μάρτη 2016, Διεθνούς Μέρας Δράσης κατά του Ρατσισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο Στέκι Μεταναστών, στην Τσαμαδού 15, στα Εξάρχεια. 
Η πρόσκληση απευθύνεται σε καθέναν και καθεμιά που θεωρεί αναγκαία την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες/μετανάστες & την αντίσταση στην Ευρώπη – Φρούριο και την Ελλάδα – Κρατητήριο. Σε κινήσεις δικαιωμάτων, αλληλεγγύης, συνδικάτα, οργανώσεις νεολαίας, τοπικές συλλογικότητες και μαζικούς φορείς. Μετά από τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις επανενεργοποίησης των κέντρων κράτησης στην Ελλάδα με επανεκκίνηση των απελάσεων και επαναπροωθήσεων μεταναστών και προσφύγων, καθώς και τις απόπειρες ποινικοποίησης και στοχοποίησης αλληλέγγυων στους πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου, πιστεύουμε πως οι καθημερινές μας απαντήσεις χρειάζεται να συνδυαστούν με καλά συντονισμένες και οργανωμένες δράσεις και εκδηλώσεις πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας. Σας περιμένουμε να τις συναποφασίσουμε και να τις συνδιοργανώσουμε.
Αντιφασιστικές – Αντιρατσιστικές, Προσφυγικές – Μεταναστευτικές και LGBTQ συλλογικότητες για τις κινητοποιήσεις εν’ όψει της 21ης Μάρτη 2016